Joka vuotinen punkkisota on ainakin meillä jo alkanut. Monnasta löytyi tänään aamulla kevään ensimmäinen punkki. Kiltisti se antoi sen pois ottaa mutta kuten kuvista näkyy ei se siitä pitänyt.

monna005.jpg monna001.jpg

Täytyy taas ostaa molemmille punkkipannat. En koirille suostu laittamaan sitä pipetillä laitettavaa myrkkyä. Jos ei tämä panta auta niin aina punkit saa pois punkkipihdeillä.

Fanninkin kotiintulo alkaa lähestymään. Oikein sitä on alkanut kotiin kaipaamaankin. Saas sitten nähdä minkälaisen kurinpalautuksen se kotiin tullessaan Monnalle pitää. Ainakaan ei vähään aikaan mitään herkkupaloja kannata tarjolla. Niistä kun niin helposti syttyy koirien välille sota. Vaikka kummallekin antaa saman määrän on Fanni aina sitä mieltä, että kaikki herkut ovat hänen. Ehkä tämä rohmuaminen on osaltaan vaikuttanut siihen että matami on aika isokokoinen. Nyt on kuitenkin ihan mukavasti laihtunut. Yhdenkin pennun imettäminen on vaikuttanut positiivisesti niin, että paino on pudonnut. 

Onneksi Monnan ei ole ihan yksin tarvinnut olla. Naapurimme pojalla on koira ja kaveri on aika usein naapurissamme hoidossa. Hän on varsinkin Monnan suosiossa ja tässä parhaat kaverit ovat vierekkäin. Ihan vaikuttaa siltä kuin jokin herkkupala saattaisi mahdollisesti olla tarjolla.

monna_boris.jpg