Kyllä yksi lomaviikko neljästä on siis takana. Aika on mennyt tosi nopeasti. Paljonkaan en ole ehtinyt koneella istuskelemaan. Yritän olla mahdollisimman paljon ulkona ja siksi jopa nyt oleilen ulkona. Tuo langaton verkko on muuten ihme kapistus. Ohessa kuva nykyisestä kirjoituspaikastani.
695557.jpg
Uskokaa tai älkää kyllä täällä aurinko paistaa. Päivällä on kuulemma ollut epävakaista. Juhannuksena meillä oli onneksi tosi kaunis ilma. Mutta alkuviikosta on sadellut aika paljon. Minua tämä ei ole pahemmin haitannut. Muutama kirja on tullut luettua ja myöskin pari sukkaa on tullut neulottua.

Lähdin eilen illalla käymään kotona. Oli muutama juttu, jota piti saada tänään hoidettua. Kotona minua odotti pino laskuja, FinnStamperin pakettikortti ja kolme kirjekuorta. Ansku oli lähettänyt omat Leonardo da Vinci vaihdon korttinsa. Lisäksi oli paksu kuori, jossa oli Tiinan järjestämän leimattu vaihdon kortit. Niistä tulee vielä erikseen oma juttunsa kunhan ehdin. Kolmas kirjekuori sain Tikkelperiltä. Kuoressa oli ihania juttuja. Oli tämä ATC kortti.
Image1-172.jpg
ja nämä mallit.

Image1-173.jpg
Kyseessä on siis reunusmalli, jonka valmistamistapaa olen Tikkelperiltä kysellyt. Hän oli tosi ystävällinen lähettäessään tämän minulle. Käytän sitä varmasti kunhan taas aloitan korttien teon. Reunusmallin lisäksi sain kolmen kukan mallit. Niillekin löytyy aivan varmasti käyttöä.

Täytyy lopetella mies tuolla huikkaa, että verkot pitää mennä laskemaan. Saas nähdä saadaanko jo tuota muikkua. Torstain saalis oli kokonaiset 12 kpl eikä juhannuksenkaan saalis ollut sen kummempi. Laitan sitten kuvia VALTAVASTA kaalasaaliistamme. Siis sillä edellytyksellä, että saamme kalaa.