Keväällä löysin netistä uskomattoman kauniin neuleen. 'Hän' on täällä tänään. Huomatkaa siis sana 'hän'. Itse en voi muilla sanoilla tätä ihanuutta kuvata.

672297.jpg

Kyseessä on siis Rowanin lehdessä nro 37 oleva Butterfly neule. Pakkohan minun oli jostain tämän ihanuuden ohje saada. Kerrankin minua onnisti. Lehti löytyi lähempää kuin uskoinkaan eli Papurikosta. Tolukuttoman kalliita nämä Rowanin lehdet on. Tämä numero maksaa 34,50 euroa. Pakko oli kuitenkin saada maksoi mitä maksoi.

672300.jpg

Nyt sitten olen lehden ja ohjeen onnellinen omistaja. Muutenkin tämä lehti on täynnä aivan uskomattoman ihania neuleohjeita kuten tuo Gem ja Pearly. Lehti oli kaiken kaikkiaan mielestäni kannattava ostos. Kunhan vielä saan langat ostettua niin sitten aloitan tämän tekemisen. Ohjeessa on käytetty Rowan Kidsilk Haze lankaa. Epäilen ettei tätä lankaa Suomesta löydy ja jokin vastine tälle langalle tulisi löytyä. Langan hankkimisessa en pidä kiirettä. Näin suuri töinen neulos vaatii hyvän langan.

Jotkut ovat samasta mallista tehneet lyhyemmän version Butterflysta. Ei tämäkään ole ollenkaan huono vaihtoehto.

672299.jpg

Voin vielä lopuksi todeta sen, että mikään vaate ei ole koskaan herättänyt minussa sellaisia tunteita kuin mitä 'hän' teki. Olen vuosien varrella nähnyt jos jonkinlaista neuletta mutta tämä on kyllä mielestäni kaikkein kaunein.