Siis tuo yläkerran siivous jatkuu edelleen. Otin ja tein itselleni isomman urakan tuosta siivoomisesta. Tänään on ollut saateinen päivä ja kun en muuta oikein ulkona ole voinut tehdä niin mitä sen parempaa kuin kaappien siivous. Voi, että sitä roinaa tällaisesta vanhasta talosta löytyy. On vaikka minkäsortista vanhaa vaatetta. Kun ei kukaan vuosiin niitä ole käyttänyt niin tuskin niitä tulevaisuudessakaan kukaan käyttää. Aika rankalla kädellä on tavaroita siis pois heittänyt. Joskus tämä on kuitenkin tehtävä. Toki joukossa on ihan käyttökelpostakin tavaraa ja kaikki muu vaate mistä voi tehdä matonkuteita ne minä pesasen ja leikkaan sitten kuteiksi. Joskus kun vielä noille vinteille uskaltaa mennä niin sieltä sitten varmasti löytyy vaikka mitä.

Onneksi ei myöskään tänään tarvitse mennä verkon laskuun. Eräs kaverimme tuosta vähän matkan päästä vetää aina kesäisin nuottaa ja hän toi meille muutaman kilon muikkua. Nyt saadut muikut on tarkoitus savustaa ja pienistä neulamuikuista tein  tönkkösuolauttua muikkua.

Viimekertaisessa omassa verkonlaskussa saimme kolmisen kiloa muikkua eli ihan tällainen normaali saalis. Koska mitään suurta kalasaalista ei vielä ole tullut niin kuviakaan ei ole otettu.