Meillä niitä on vaikka muile jakaa. Ainakin tässä taloudessa oli. Vain ei ole paljon enää... Koko päivän olen noita karvoja metsästänyt ja saalis on ollut aika hyvä. Huomenna suununtaina meinaan vielä jatkaa. Takkahuone ja sauna on vielä siivottava. Tällä viikolla olen moneen kertaan miettinyt olenko ollenkaan terve. Siis allerginen ihminen hankkii itselleen kaksi todella karvaista koiraa. Molemmilla koirilla on nimittäin tällä hetkellä aika vahva karvan lähtö meneilään. Karvoja siis on ja allergiaakin on.... Koirista en kuitenkaan luovu en ainakaan vielä näillä oireilla. Uskon, että kaiken takana on kuitenkin tuo remontti.

Uskokaa tai älkää meillä on makkari tapetoitu ja maalattu. Jippiii.... tähän ei ole mennyt aikaa kuin vain kaksi (2) vuotta. Hämäläisittäin ei mitenkään kovin pitkä aika. Kaikille kavereille tiedoksi... olemme edelleen naimisissa vaikka meillä tapetoitiinkin. Viimeisestä yhteisestä tapetoimisestamme on kulunut noin 20 vuotta aikaa. Koville se tapetointi otti mutta tehtyä se tuli ja jälki on vielä suhteellisen hyväkin.

Yksi murhe minulla kuitenkin on. Äitienpäivälahjaksi saamani pöytä ei mahdukaan makkaríin. Toki se sinne mahtuisi, mutta en halua enää koskaan sitä, että makkari on liian hankala siivottava. Pöydästä en kuitenkaan luovu vaan se menne maalle. Siellä sille on paikka ja tarvetta. Askatelutilaa tarvitsen. Ajatuksiakin miten se onnistuu minulla onneksi on. Laittelen kuvia kunhan paikat ovat kunnossa.