Olen ruokatunnilla kotona käymässä. Hetihän piti postilaatikko tarkistaa ja vau postilaatikossa oli minulle neljä (4) kirjekuorta. Kaikissa kuorissa oli ATC kortteja.

Sain ensimmäiset kortit FinnishSwappers -ryhmästä. Ryhmän korteista ei blogiini ole tulossa mitään kuvia. Kaikki kortit jäävät vain itseni ihailtavaksi.

Oliverian Sissi ja Frans Josef kortit saapuivat tännän. Kortit ovat aivan uskomattomia taideteoksia. Jos ette usko niin käykää kurkaamassa täältä. Omat korttini laitoin tänään postiin, joten ne pitäisi olla huomenna perillä. Korttini vaan valitettavasti kapenevat Oliverian korttien rinnalla. Kuvat korteista tulossa tänne kunhan Oliveria ne ensin on saanut.

Leonardo da Vinci svapin kaikki kortit ovat tulleet perille. Tänään meillä sitten arvotaan kuka saa minkäkin kortin. Onnettarena toimii poikani (toivottavasti on kotona). Yritän siis tänään saada kortit jaettua ja huomenna postiin. Tiedoksi! Kortit ovat aivan uskomattoman ihanat ja jokainen on toteutustavaltaan erilainen. Malttakaa siis mukana olleet. Tulette yllättymään.

EDIT (3.8): Saan tänään Leonardo da Vinci vaihdon kortit postin toimitettavaksi. Kortit pitäisi siis olla perillä ensi viikon alussa. Laitan omat korttini näkyviin blogiin vasta ensi viikolla.