Suomen askartelijoiden keskuudessa on viimeisin villitys Magnolian leimasimet. Itsekin olen niihin hurahtanut. Olen kuitenkin ihan vahingossa netissä surfatessani osunut Whipper Snapper leimasimiin. Suomesta en mistään niitä vielä ole löytänyt, joten menin ja tilasin itselleni Ruotsista muutaman joululeimasimen. Miksi Ruotsista? Siksi, että osa näistä leimasimista oli Glitter Potissa myyty loppuun.

Image1-378.jpg Image1-375.jpg
Image1-377.jpg Image1-376.jpg

Leimasimet ostin siis Stämpelgården nimisestä nettikaupasta. Voin todella lämpimästi suositella kyseistä nettikauppaa. Yhteydenotto toimi ja palvelu pelasi. Maksutavat ovat PayPal tai luottokortti. Tilauksen voi maksaa myös suoraan heidän tililleen, mutta tällöin ovat toimitusmaksut vähän korkeammat. Tilille maksaessasi merkitse huomautus kenttään " betala till bankkonto".
HUOM! Kaupassa on myynnissä myös Magnolia leimasimia.

Toinen mukava Ruotsalainen nettikauppa tuttavuus on Story House. Tätäkin kauppaa uskallan suositella. Täälläkin on myynnissä Magnolia leimasimia. Kauppa myy loppuun varastossaan olevat Magnoliat. Uusia Magnolioita ei ole myyntiin enää tulossa.

Lisäksi on SkapaHobbylla ja PappRikalla nettikauppa.

EDIT(2.12.):
Hannalta sain ikäväkseni kuulla, että SkapaHobbyn nettikauppa on lopetettu. Pitäisi näköjään olla tarkempi kun näitä tietoja tääne sivustolle kirjoittelee. Hannalle lämmin kiitos tiedoista.