Kaikki joulukortit on nyt valmistuneet. Ohessa viimeiseksi valmistuneet kortit. Nämä kortit menevät naapureille ja ystävälle.

Image1-13.jpg Image1-14.jpg
Image1-15.jpg Image1-16.jpg
                            Image1-17.jpg
Olen erityisesti ihastunut tähän piparityttöön. Tälle leimasimelle löytyy varmasti käyttöä.

          Image1-18.jpg

Nyt on aika aloittaa jouluruoan valmistus. Kinkku odottaa jo jääkaapissa paistamista. Suomalainen tuoresuolattu viljapossu. Kinkun paistan muuten aina aatonaattona. Maksalaatikot teen huomenna torstaina ja vamasti myös leivon jotain. Englantilainen hedelmäkakku pitäisi saada viimeistään huomenna tehtyä. Perjantaina ajattelin paistella noita lanttulaatikoita ja lauantaina peruna- ja porkkanalaatikot.
Joku varmasti ajattelee, että hullu nainen kun kaiken aikatauluttaa. Minulle tällainen toimintatapa on vain helpompaa. Kuten rakas mummoni aina sanoi niin "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty". Tämä sanonta pitää todella hyvin, ainakin minun osaltani, paikkansa. Minulla on kuulkaa jouluvihossani kirjattuna tarkat aikataulut ja suunnitelmat mitä milloin pitäisi tehdä. Edellisen vuoden vihosta aina siirtelen tietoja uuteen vihkoon. Sen jälkeen kun vihkoa aloin pitämään on jouluvalmistelut sujunut ilman suurempaa stressiä.