Jehkottaren CardChallenge oli viime viikolla mielyttävä uusi tuttavuus ja päätin taas tälläkin viikolla osallistua viikon haasteeseen, joka on siis järjestyksessä #2.

Tämän viikon mallipiirroksen haasteeseen on Taru76 käsialaa.
1474412.jpg

Toteutin kortin uudella hÄnglar leimasimellani. Olen todella iloinen näistä uusista leimoistani. Ilman mieheni ihanaa serkkua Liisaa nämä olisi olleet tavoittamattoimissa. Leimoja myydään ainoastaan Ruotsiin ja Norjaan. Tämän kortin tein mallin mukaan. Olen onnistunut saamaan kevät flunssan ja olo ei ole kovin mukava. Ilman lääkitystä (Burana) Tallinan seminaarimatkasta ei olisi tullut mitään. No onneksi olo on jo vähän parempi ja sain tehtyä tämän kortin.

Image1-17.jpg

Korttipohja - Basil Basics kokoelmasta
Tekstileimasin - FinnStamperin omaa tuotantoa
Paperit - Tiimarin Purple&Lavender kokoelmasta

Leimasin kuvan tällä kertaa VersaFinen Onyx black leimasinvärillä. Kiekurat ja Äidille teksti on myös leimattu VersFinen Vintage sepia värillä. Kuvan olen värittänyt DitressInkin väreillä Tattered Rose, Peeled Paint, Shabby Shutters, Weathered Wood, Mustard Seed, Milled Lavender, Dusty Concord, Vintage Photo ja Walnut Stain. Käytin Spellbinderin stanssia keskiosan toteutuksessa. Lisään kuvaan vielä joihinkin kohtiin kimalletta.