Jees ensi viikonloppuna on Leksandin messut. Odotan tätä matkaa todella paljon. Poikkeahan tämä matka todella paljon edellisestä Ruotsin matkastani.

Itse kongressi oli todella mielenkiintoinen ja mieleenpainuva. Paikalla oli edustajia 95 maasta ja kaikkiaan meitä oli rekisteröitynä n. 1000 kpl. Päivät olivat todella pitkiä. Aloitimme aamuisin klo 9 ja lopetimme illalla klo 17.30. Valokuvia minulla ei ole tässä vaiheessa esittää koska unohdin kamerani kotiin. Ette usko miten minua tämä harmitti. Olisin saanut todella upeita kuvia. Yhtenä iltana vierailimme Tukholman kaupungintalolla. Yläkerrassa oli todella upeita mosaiikkitöitä. Toisena iltana vierailimme Wasa museossa ja sieltäkin olisi saanut hienoja kuvia. Kaverini ottivat kuvia ja olen onneksi saamassa kuvia ainakin itse kongressista. Aikataulu oli todella tiukka ja kaikki ennakkoon ajattelemani tapahtumat ja paikat jäivät käymättä. No Pandurossa käväisin ja sen voin todeta, että tyhjin käsin en sieltä poistunut. Ihmeempiä en ostellut mutta kotiin tuli nämä leimasimet.

1674575.jpg

Kotiin Suomeen tulin juuri juhannukseksi ja sen vietin mökillä. Juhaanusruusut olivat parhaimmillaan.

1674567.jpg

Unkarin syyreenit kukkivat ja olivat kauneimillaan.

1674558.jpg

Tämä kukkakimppu koristi tuvan pöytää. Kimpussa olevat ruusut ovat perinteistä valkoista juhannus ruusua, Poopius ruusu ja Unkarin syreeni. Tuoksu oli huumaavan huumaava.

1674563.jpg

Juhannuspäivänä nousi ukkonen ja sain Suomen lipusta napsattua tämän kuvan.

1674560.jpg