Ensi viikolla on 1.8 Mairen päivä. Miehelläni on sekä äidin, että isän puolelta tätejä, joiden nimi on Maire. Muistin eilen illalla, että meidät oli tänään kutsuttu Maija-tädille lettukahville. Valmista korttia ei ollut. Kortteja toki on mutta ei sellaista joka olisi sopinut tähän tilaisuuteen. Äkkiä sitten aamulla värkkäsin tämän kortin.

IMG_4266.jpg

Tämän kuvan löysin varastostani valmiiksi väritettynä. Harvinainen kuva siksi, että olen värittänyt sen ProMarkereilla. Tekstit olen taas leikellyt tolla Hippie Chick fontilla. Tuon kottikärry tekstin tekstasin käsin (ei hyvä ollenkaan). Kukat ovat Priman ja lisäksi käytin korttiin sinistä Punhinellaa. Valkoiset koukerot tein Sakuran kynällä + lisäsin myös sinne sun tänne kimalletta. Kottikärryleimasin on High Hopen tuotantoa.

IMG_4275.jpg

 Nuo pienet kukkaset ostin Saksasta. Vaikka minulla on hyvä työkalu olemassa tällaisten pienten tavaroiden poimimiseen niin silti multa meinas todellakin palaa käämit näitten kukkasten kanssa. Inhottavia liimattavia ei pysyny millään paikoillaan.

IMG_4276.jpg