Neljän viikon loma on ohi ja normaali arki on alkanut. Korttien teossa on tällä hetkellä kuitenkin pakollinen luova tauko kun kaikki askartelutarvikkeeni jäivät maalle. Otin minä kuitenkin mukaan kuvia ja värejä jos vaikka vähänkin ehtisin kuvia värittelemään. Alkaa tuo joulu uhkaavasti lähestymään ja tänä vuonna olen itselleni luvannut aloittaa joulukorttien tekemisen ajoissa. Jossain blogeissa olen jo pitkään ollut havaitsevani samoja trendejä. Tuo kuvien väritys taitaa vain valitettavasti jäädä haaveeksi kun pahasti näyttää siltä, että illat menee siivotessa ja pihaa kunnostettaessa. Neljän viikon tauko on saanut rikkakasvit valloilleen. No en minä kyllä lomaa edeltävinä viikkoina paljon puutarhanhoitoa ehtinyt harrastamaan.

Muutaman uuden kortin sain valmiiksi viime viikonloppuna. Yritän jossain vaiheessa ehditä ne tänne blogiin näytille laittaa. Tiedoksi teille kaikille, että korttien koristelussa on tulossa jotain pientä uutta nähtäväksi.

Kiitos kaikista ihanista kommenteista, joita olette jaksaneet tänne blogiin kirjoitella. Kyllä ne kaikki tulee luettua vaikka kommenteihin vastaaminen on jäänyt vähälle. Maalla oli aikaa vastata mutta netti ja vuodatus tökki pahasti.