Sunnuntaina haettiin Fanni kotiin. Meillä koirat on aina autossa turvavöissä kiinni. Turvavyöhihna on kuitenkin niin pitkä, että pääsevät vähän liikkumaan. Fannilla on tapana työntää päänsä etupenkkien väliin ja vielä yleensä niin, että rapsutustakin pitäsi saada. Niin tottakai myös tälläkin kertaa. Alkumatkan aikana hän halusi ehdottomasti nojata minuun ja koiran pää oli tiiviisti minun poskeani vastaan. Taisi Fanni olla aika tyytyväinen kun pääsi takaisin kotiin. Kotona piti kaikki paikat herti tutkia. Myöskin Monnalle näytettiin heti kuka talossa määrää.

Kuva äidistä ja tyttärestä juuri hetki ennen kuin heidät erotettiin. Kuvan ottaminen ei meinannut millään onnistua kun Fanni oli niin innostunut.
monna008.jpg

Äiti on mukavasti laihtunut mutta tytär on aika pullea. Kyllä varmasti tässäkin tapahtuu muutosta kun hän saa niitä samanikäisiä leikkikavereita.

EDIT
Olin juuri yhteydessä kasvattajaan ja hän kertoi, että Tuhkimo voi hyvin. Tuhkimo vietiin toiseen pentueeseen. Tämä siksi, että hän saisi samanikäisiä leikkikavereita. Alkuhämmennyksen jälkeen leikkiä on kuulemma piisannut. Vaikka toisen pentueen emä imettää omia pentujaan niin Tuhkimo ei ole mennyt tätä toista emää imemään.