Siis vihdoin sain siivottua tuota yläkertaa. Vintit ovat edelleen toki siivoamatta ja niihin en meinaa edes tällä lomalla enää koskea. Heti muuten kun sain tuon yläkerran johonkin kuntoon niin niin olo oli tosi mahtava. On se kumma miten joku juttu sitten alkaa vaivaamaan. Olen onnellinen mutta väsynyt. Ei tullut laskettua kuinka monta kertaa noissa rapuissa eilen ravasin. Aika monta kertaa sen voin sanoa. Nuo raput on vielä tosi inhottavan jyrkät ja yhdessä kohdin tekevät aikan jyrkän mutkan. Pitää olla tosi varovainen ettei vaan astu väärin ja tule pää edellä alas.

Tänään on tuo vimmattu formula kisa ja sitä kylän ukot meinaa tänään alakerrassa katsella. Onneksi meillä on yläkerrassa toinen telkkari ja digiboksi. Tästä boksista näen Canal Film kanavat, joten siellä vietän tämän iltapäivän jotain elokuvaa katsellen. Jos mieluista elokuvaa ei tule niin ainahan voi täällä netissä surffailla ja vaikka lukea blogeja.

Sää on aika pilvinen ja sadettahan on myös luvattu, joten ulkona ei oikein viitsi olla. Meinaan kohta kuitenkin mennä rannalle katsomaan jos vaikka löytyisi kantarelleja. Saisi edes yhden kanttarellimuhennoksen. Meinaan grillata ja lihan kanssa sopii tosi hyvin tuo muhennos. Lisäksi keitän uusia perunoita ja sen kanssa on tuota paahtosuolaa. Mansikoitakin on ja niitä syödään tänään vaniljakastikkeen kera jälkiruoaksi.

EDIT: Ilman kanttarelleja jäin. Olin juuri parhaillaan etsimässä niitä kun alkoi satamaan. Onneksi ensin tuli vain vähän vettä. Tällä hetkellä vettä tulee kaatamalla. Jos tähän sateeseen olisin joutunut niin kastunut olisin ja kunnolla.