Huomasin juuri, että laskurikin on ylittänyt 10 000 vierailijan rajan. Tämä vaikka en ole kuukauteen tänne mitään kirjoitellut. Mitään ihmeempää ei ole sattunut on vaan ollut kaikenlaista kiirettä. Töissä olen istunut päivät pitkät tietsikan äärellä ja iltaisin ei oikein ole ollut intoa taas sen ääreen istuskella.

Viime viikonloppuna olin pitkästä aikaa koko viikonlopun kotona. Sain mukavasti tehtyä noita ATC kortteja. Kunhan skannata ehdin niin laittelen niitä tuonne Flickr:iin.

Tätä kun kirjoittelen niin kello on jo aika paljon. Kaikki muut perheenjäsenet ovat unten mailla. Pesukone vielä kaverina tossa pyörii ja onneksi se pyörii. Heräsin lauantaina hyvissä ajoin ja laitoin tottakain pesukoneen pyörimään. Uppouduin korttien tekoon ja nautiskelin. Jossain vaiheessa tuli mieleen, että ensimmäinen pesuerä on valmis. Konetta avaessani oli ihmetys suuri. Vaatteet olivat puoliksi kuivat. Pesukone oli sanonut itsensä irti. Voi pahus, että suututti. Parin viikon pyykit pesemättä. Piti ryhtyä nyykkipyykkäriksi. Suututti vielä enemmän. Tänään kävi korjaaja, joka onneksi sai koneen korjattua. Totesin korjaajalle, että kyllä minä toimeen tulen ilman astiakonetta mutta en tule toimeen ilman pesukonetta.